Boeketten en bloemstukken

In onze bloemisterij vindt u dagelijks verse snijbloemen, met zorg geselecteerd, en dit steeds aan gunstige prijzen. U kunt bij ons terecht voor boeketten en bloemstukken in elke prijsklasse en voor iedere gelegenheid.Ook leveringen aan huis zijn voor ons geen probleem!

Kamerplanten

Wij hebben tevens ook een ruime keuze aan kamerplanten, zowel klein als groot, van bloeiend tot niet-bloeiend. Voor iedere plaats binnenshuis, vindt u bij ons een mooie kamerplant. Voor advies omtrent de verzorging van deze kamerplanten kan u steeds bij onze medewerkers terecht.

Heeft u een plant in gedachte en vindt u ze niet terug in ons aanbod, geen enkel probleem, u kan ze steeds bestellen en wij leveren ze zo spoedig mogelijk.

Binnenpotterie en decoratieartikelen

Onze binnenpotterie bestaat uit een groot assortiment van vazen, manden en potten in alle soorten en maten. Voor zowel een klassiek, tijdloos als modern interieur vindt u bij ons de geschikte potterie voor uw snijbloemen en kamerplanten.

U kan bij ons ook het gehele jaar door terecht voor leuke decoratie en/of cadeauartikelen. Tijdens de feestdagen en ook met de overgang van de seizoenen besteden wij hier nog eens extra aandacht aan. Wij organiseren ook ieder jaar een sfeervolle kerstshow. 

 

 
© Copyright 2009 Tuincentrum Miermans bvba - Web design by CorpaTech